,,Az egészség nem minden, de az egészség nélkül minden semmi'' - Arthur Schopenhauer

Kérdése van? Hívjon minket! 06305156585

Flowermate Aura Vaporizátor
Flowermate Aura Vaporizátor
35 200 Ft

Flowermate Aura Vaporizátor

További információ
Méret: 2,8 × 2,8 × 14,7 cm
Súlya: 103 g
Fűtés: Kondukciós
Felmelegedési idő: 60 másodperc
Energiaforrás: Akkumulátor (2600 mAh)
Hőmérséklet: 40 °C-230 °C
Gyártó: Flowermate
Garancia: 2 év
Gyártási ország:
35 200 Ft
Részletek

Kinek készült a Flowermate Aura?

A Flowermate Aura kifejezetten a maximális kényelmet és a könnyű használatot szem előtt tartva lett kifejlesztve, így ez tökéletes választás azok számára, akik szeretnék élvezni a kikapcsolódást otthonukon kívül is. Az Aura jellegzetes tollszerű alakja azt jelenti, hogy könnyű mind zsebben, mind kisebb táskákban tárolni. Ez a kompakt vaporizer könnyen használható, köszönhetően a hihetetlenül egyszerű hőmérsékletszabályozásnak, amelyet mind a profik, mind a kezdők értékelnek.

Jobb ízek

A Flowermate Aura kompakt, áramvonalas külső héja belsejében található egy innovatív fűtőkamra, amelyet egy teljesen elszigetelt légjárattal kombináltak. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy minden gőz áthaladjon anélkül, hogy bármilyen elektronikával érintkezne, hogy a gőz csak a gyógynövények hatóanyagaiból és ízéből tevődjön. Csúcsminőségű kialakítása prémium biztonságot és a legjobb ízeket biztosítja!

Diszkrét és hordozható

Mivel a Flowermate Aura csak 15 cm hosszú és toll alakú szerkezettel rendelkezik, nagyon diszkrét és könnyen elrejthető, amikor magánál tartja. Kiválóan elrejtheti zsebében vagy a táskájában, így bárhol élvezheti a minőségi vaporizeres élményt. És ami még jobb: hasznos biztonsági zárja biztosítja, hogy szállítás közben véletlenül se kapcsoljon be - a bekapcsológomb legalább 5 egymás utáni megnyomása szükséges, hogy a készülék bekapcsoljon és megkezdje a fűtést.

Lenyűgöző akkumulátor élettartam

Egy teljesen feltöltött akkumulátorral a Flowermate Aura akár 2 teljes órán át is képes párologtatni. A beépített akkumulátor kényelmesen tölthető USB-n keresztül, azaz szinte bárhol feltöltheti, pl. egy tápegység segítségével, amikor kint tartózkodik a szabadban.

Multifunkcionális

A piacon lévő sok más alternatívától eltérően ez a vaporizer könnyedén párologtatja a gyógynövényeket, viaszokat és olajokat. Döntse el, mit szeretne gőzölni és tegye a megfelelő kapszulába (gyógynövény vagy koncentrátum), helyezze be, válassza ki a használni kívánt hőmérsékletet, és máris készen áll arra, hogy tiszta, aromás és ízletes gőzöket kapjon nagyon rövid idő alatt.

Gyors, állítható hőmérséklet

Minden tapasztalt felhasználó megérti a hőmérsékletszabályozás fontosságát és a Flowermate Aura épp ebben jeleskedik. Könnyen leolvasható LED kijelzővel rendelkezik, amely a pontos hőmérsékleti értékeket jeleníti meg mindig, emellett pedig egyszerűen kezelhető. A hőmérséklet megváltoztatásához egyszerűen nyomja meg a vaporizer megfelelő + vagy - gombját, hogy az Ön igényeinek megfelelően állítsa be. A nagy teljesítményű akkumulátornak köszönhetően a Flowermate Aura 60 másodpercen belül teljes mértékben felmelegszik, azaz soha nem fog unatkozni és várni.

Garancia

Minden Flowermate egység, amit a MagicVaporizers-től vásárol, 2 éves garanciával rendelkezik (6 hónappal az akkumulátor), amely a normál használatra korlátozódik.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!